Our gallery

Sedinta foto de Toamna

Fotografii de familie toamna realizate inainte de apusul soarelui intr-un cadru natural cu decor multicolor.  Toamna este cel mai colorat anotimp.  Toate frunzele incep sa se coloreze care mai de care mai frumos, Este o perioada frumoasa in care se pot realiza fotografii alaturi de copii.  Soarele de toamna este mai cald, mai rosu, mai intens.  Totul capata o noua haina, cea mai frumoasa din an.  Pentru a realiza fotografii copii toamna, aveti nevole de o ora, nu mai mult.

dscf782
Sedinta foto Aniversare copii
Sedinta foto 8 Martie

Sedinta Foto 8 Martie-Sarbatorim Ziua Mamei, in studioul nostru foto, cu un decor pictural demn de transformat ulterior in tablou.

Sedinte foto de Paste

Sedinta foto de Paste este o mare bucurie pentru ca vesteste Sarbatoarea, dar si pentru ca are iz de primavara.Fotografii cu care sa urati celor dragi „Paste Fericit”!

Sedinte tematice de Halloween

Doriti distractie si amuzament garantat, va asteptam sa petrecem impreuna in studioul nostru. Recuzita si accesoriile de halloween va vor aduce zambetul pe buze si impreuna ne vom distra si vom realiza amintiri haioase

Poze reci de Iarnă. Idei pentru o sedință foto de Iarnă

O sesiune foto de iarnă transmite tot farmecul iernii, momente unice de jocuri de zăpadă și divertisment. Va da amintiri plăcute despre sărbătorile de Anul Nou… Odată cu apariția primei zăpadă și îngheț, vine un moment minunat pentru punerea în aplicare a diferitelor idei pentru o ședință foto de iarnă.

Ca loc pentru o ședință foto de iarnă, puteți alege:Centru orașului,Lac,Parcuri

Sedinta foto in gradina botanica

Iti doresti o sedinta foto in care sa fiti inconjurati de multe flori?Daca sunteti iubitori de natura si va doriti ca fotografiile sa fie unele colorate, Gradina Botanica este o locatie pe care o poti lua in considera.Este unul din locurile mele preferate din oraș…

Sedinta foto Aniversare